893834656-images6.jpg

Jedz i chudnij!

Nie odchudzaj się na siłę

Trzeba
jeść, aby stracić
nadmierne kilogramy. Jednak odchudzać się
{trzeba|należy| efektywnie. Białko przyspiesza
przemianę materii aż o 25 procent. Białko należy włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Optymalnie dawać
wspólnie białka zwierzęce oraz roślinne.
Konieczne są także tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, ale zawsze, gdy
zjadamy zbyt wiele kalorii.
Tłuszcz należy konsumować w
małych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są niezbędne w planie
żywienia. Tłuszcze dostarczają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać prawie 70 gramów
tłuszczu każdego dnia. Tłuszcze dobrze
karmią oraz limitują glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie napędza kilogramów. Możnaskonsumować
6-7 łyżek kaszy codziennie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców trzeba
mieć w planie żywienia, ale nie wolno konsumować
winogron, bananów, śliwek – te owoce zawierają mnóstwto cukru. Można zjadać jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce spożywa się po
jedzeniu, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są bardzo korzystne dla samopoczucia. Po godzinie 18.00 nie powinno
się jadać owoców, bo nie uda się ich strawić przed snem. Około 40 gramów błonnika
codziennie musi zjadać
każda kobieta, aby
błyskawicznie
trawić i poprawić własny metabolizm.
Pyszne jedzenie
oraz sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób celowy i szybki. Dlatego trzeba
przygotować racjonalne odchudzanie.

 tabletki odchudzające zelixa

tabletki na odchudzanie yves rocher opinie